zaterdag 31 mei 2008

Firefox 3 wil in guiness-book

Mozilla wil een record verbreken. Ze willen zo veel mogelijk mensen overhalen om de nieuwe versie van Firefox te downloaden binnen de eerste 24 uur na lancering. Ze hebben ook de website Spread Firefox om dit te promoten. Hiermee kan je bijvoorbeeld een banner plaatsten op je site, zoals deze

Download Day 2008

De lancering van Firefox 3 staat ongeveer halverwege juni op de planning. Zeker downloaden dus !!

edit: volg Mozilla firefox op Twitter

donderdag 29 mei 2008

Dell gaat ook voor minilaptop

Dell volgt blijkbaar de trend en gaat ook voor een kleine 'Inspiron'. De prijs of het besturingssysteem ijn nog niet bekend. Je kan het artikel lezen op de site van Zdnet.

woensdag 28 mei 2008

Eerste zicht op nieuwe interface Windows 7

Op dit videofragment kan je voor het eerst een zicht krijgen op de nieuwe interface dat Windows 7 zal hebben. Je kan ook het artikel lezen op de site van Zdnet.be


Video: Multi-Touch in Windows 7

maandag 26 mei 2008

Screenshot osx

Dit is een screenshot van mijn laptop die osx 10.4.7 draait. Ik ben momenteel aan het sparen voor een nieuwe mac, maar het zal nog eventjes duren tegen ik dit geld bij elkaar geraapt heb... Volgende keer wordt het een screenshot van mijn Desktop met osx 10.5.1 "Leopard"

donderdag 22 mei 2008

Telenet limieten omhoog op 01/08/2008

Op de site van Zdnet staat er een artikel over Telenet die zijn datalimieten omhoog zal trekken op 1 augustus 2008 ! Het gaat om de abonnementen Expressnet en Turbonet, die naar 20 en 60 Gb per maand verhoogd worden. Super nieuws ! Het volledige artikel kan je hier terugvinden.

zaterdag 17 mei 2008

screenshot Ubuntu Hardy Heron

Dit is een screenshot van mijn nieuwe Ubuntu Hardy heron installatie. Ik moet toegeven dat het super lekker loopt. Mensen die interesse hebben om dit te testen, ga naar deze site .

donderdag 15 mei 2008

Foto's bezoek zoo Antwerpen

Het is al een tijdje geleden dat ik nog gepost heb. De reden is juist verhuis achter de rug en nogal druk. Hier zijn aan paar foto' van mijn bezoek aan de zoo van Antwerpen een paar weken geleden.
Deze foto's staan ook op mijn flickr pagina.